keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Orange Glitter Nails

Omien kynsien huoltoa ei toisaalta olisi tarvinnut vielä tehdä, mutta pikkurillin kynsi päätti lähteä ennakkoon irti, joten viikonloppuna tein sitten huollon. Olin jo jonkun aikaa himoinnut ja uhannut laittavani ne stilettotipit jotka Mimax:sta tilasin vähän aikaa sitten.  Niinpä päätin toteuttaa tämän vision ja alkoi hurja geelinpoistamisurakka ja sen jälkeen vielä kynsien lyhentäminen jotta saan tipit kunnolla kiinni. Olipas urakka tosiaan, mutta lopputulos palkitsee, ainakin minun mielestäni.

Tein shokeeravan pituuden lisäksi kynnet neonoranssiksi, jotta ne varmasti huomataan. Geeli on myös Mimax:sta ja on merkkiä Nded.  Glitterit päälle ja vielä 4d-kukat jokaiseen sormeen.

Pituus huoletti minua hiukan mutta hienosti olen näillä pärjännyt, mitä nyt pankkikortin kaivaminen lompakon väliköstä tai rahan ottaminen ostoskärrystä ovat tuottaneet pientä ongelmanpoikasta. Samoin kirjoittaminen koneella on hieman hitaampaa.
Parin viikon päästä teen näihin jo huollon kun ovat tämän pituiset etteivät kerkiä mennä huonoksi. Kynnet ovat saaneet huomioita; en tiedä onko sen aiheuttaja tämä väri vai pituus J

Tässä neonoranssi-glitterkynnet:


Ei kommentteja: