torstai 17. toukokuuta 2012

Lila Glitter Gel Shine


Tänään sain kunnian tehdä kynnet ns. ensikertalaiselle, eli henkilölle jolla ei geelikynsiä ole aikaisemmin ollut.

Tällä henkilöllä on todella kauniit ja hyväkuntoiset kynnet, ja pituuttakin oli niin hyvin, että kynsistä tuli näyttävät ilman geelipidennyksiä.

Viilasin ensin kynnet ja pohjustin ne. Sitten laitoin Mereneid:n pohjageeliä, sekä liukuvalla tyylillä lilat kärjet Nded:n lilalla glittergeelillä. Rakennusgeelit siihen päälle ja lopuksi viilaukset sekä viimeistelygeeli. Kynsistä tuli jo niin kimaltelevat ja koristeelliset ettei siihen tarvinnut enää laittaa timantteja tai muuta härpäkettä ( eli koristeita J).

Kuvaaja oli huono ja kamera vielä huonompi…kuvanlaatu siksi aika surkea. Tässä juuri mietiskelen, että raskisinko ostaa oikein järjestelmäkameran kaikkine hienouksineen…hintaa sillä olisi n. 400euroa. Koulutustakin saattaisin sille saada omalta ihanalta pikkusiskoltani.

Uuu...ihanaa, ehkä se kesä sieltä tulee ja saa laittaa sandaalit jalkaan! Nyt onkin sopiva aika päivittää myös varpaan kynnet kesäkuntoon. Ne voi tehdä geelillä, mutta myös geelilakalla saa kynnet pitkäksi aikaa upean näköisiksi! Viikonloppuna onkin minun omien varpaidenkynsien huoltovuoro, saa nähdä millaiset tällä kertaa niistä tulee...

Mutta pidemmittä puheitta; tässä tämän päivän ihanat Lilat Glitter Kynnet :)





Ei kommentteja: