torstai 12. huhtikuuta 2012

Spring and pink


Tänään olikin vuorossa työtoverini kynsien huolto. Tein viimeksi hänelle hopeanharmaalla ranskalaisen johon sitten ripottelin uutta pinkkiä hileglitteriä. Kynnen kasvu on jotain uskomattoman nopeaa tällä rouvalla joten huolto tehtiin jo 2vk edellisestä laitosta. Yksi kynsi oli saanut osumaa, keskisormi, ja siihen laitoin tipin koska muottia ei siihen olisi saanut mitenkään.

Työtoverillani oli tullessaan näkemys vielä siitä, että tulee perusranskikset valkoisella, mutta kuinkas ollakaan; hän lähti pinkeissä kynsissä J

Tänään käytin ensimmäistä kertaa Mereneid:n alusgeeliä sekä pinkkiä rakennegeeliä. Rakennegeeli tuntui olevan aika helppo levittää ja mielestäni siitä tuli kauniin sävyinen kynsi. Hyvältä näyttää, ainakin toistaiseksi.  Jospa tämä geelisarja pysyisi tällä henkilöllä paremmin, sillä ongelmia geelien pysyvyydessä on ollut Cesarin geeleillä…saapi nähdä!

Pinkin geelin päälle laitoin pitkulaista hologrammi hilettä joka mukavasti kimaltelee auringon kanssa kilpaa.

Tässä tämän päivän "terapiakynnet":



2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Moikka! Teen itse myös geelikynsiä ja en ole vielä kauaa kuitenkaan niitä tehnyt, joten kysäisenpä,että nyt geelejä tilatessani pitääkö ottaa pohjageeli,rakennegeeli ja viimeistelygeeli kaikki, vai onko vain makuasia minkä noista ottaa, haluaisin tiukkaa pitoa kynsiini ja eikös sitä tuo pohjageeli, mutta tarvitsenko siihen vielä rakennegeelin, viimeistelygeeli ei ehkä kuitenkaan niin tärkeä minulle ole. :) Kiitos jo etukäteen. :)

Red Angel kirjoitti...

Hei Emmi,
On olemassa kahta eri geelityyppiä; eli 3-vaihe geelejä sekä 1-vaihe geelejä. Jos ostat 3-vaihegeelejä; ne ovat juuri nuo pohjageeli, rakennegeeli sekä viimeistelygeeli. Näitä minä olen käyttänyt ja hyvin toimii...toki geelimerkilläkin on oma osuutensa hyvään pitoon ja huolellinen pohjatyö kynnen pintaan ennen geelausta :)