lauantai 21. huhtikuuta 2012

Inspiration or the plan?


Aamukahvin kanssa rymysin kellariin jotta saan inhimilliseen aikaan tehtyä omien kynsieni huollon. Neljä viikkoa oli kulunut edellisestä ja kasvuraja oli jo melkoinen, tässä näin:



Viilaus meni nopeasti, sillä edellisessä huollossa en ollut laittanut mitenkään paljoa kaikkea härpäkettä, paitsi nuo isot timantit nimettömissä…olin jo luovuttaa niiden viilaamisessa pois! Puhdistuksen ja pohjustuksen jälkeen laitoin Mereneid;n pohjageeliä. Sitten hieman leveämmällä ranskalaisella samaisen putiikin pinkkiä geeliä joka onkin ollut nyt viimeisten bloginipostauksien väri J Tähän päälle sitten voimakkaan pinkin väristä glitteriä ja Mereneid:n rakennusgeeli.

Suunnitelmana oli laittaa nimettömiin ja peukaloihin valkoista pitsiverkkoa. Juu, laitoinhan mö sitä, mutta se ns. liukeni näkymättömäksi kynnelle, joten suunnitelma hyvä, toteutus ei. Siitä sain inspiksen ja vedin kaikkiin kynsiin vähän vielä hopeaa glitteriä, nimettömiin sekä peukaloihin enemmän ja muihin sitten vähän vähemmän.

Päätin, että antaa nyt mennä näiden glittereiden ja timanttien kanssa ja laitoin niitä sitten kaikkiin kynsiin. Tuli siis niin bling, bling – bling että oikein häikäsee. Mutta minä olenkin bling-bling ihminen joten tykkäänpä sitten näistäkin….







Tuossa kynnet eri kuvakulmista, tuo ruskea viiva on näköjään roska tuossa keskisormen kynnessä kun kaikissa kuvissa sitä ei näy eikä nytkään enää kynnessä ole, mistä lie tupsahtanut juuri tuonne.

Ostin eilen Kiva-kaupasta ihanan puurasian lasikannella. Kyljessä lukee ANYTHING, mutta eipä siihen päässytkään mitä tahansa, vaan ihan GLITTEREITÄ! Nyt on mukavasti näkyvillä glitterit ja tuosta on helppo valita mitä kulloinkin tahtoo.


Nyt lapselle laittamaan ruokaa, sitten suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten!

Ei kommentteja: