keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

The Black Lace

Tänään siskoni saapui kylään ja luulimme että meillä on runsaasti aikaa tehdä hänelle kynnet…mutta hupsis sentään; aika hupeni niin että lopussa tuli jo kiire ja loppuun muotoviilaus jäi siskolleni....ei antanut mun enää viilata J

Näin kaikki alkoi:

Ensin viilasin loputkin valkoiset tipit pois. Puhdistin ja pohjustin kynnet. Sitten aloimme arpomaan, että minkä muotoiset kynnet tällä kertaa… Jonkinasteisen harkinnan jälkeen siskoni päätyi kapeneviin malleihin. Mutta sitten pituus ei enää ollutkaan hyvä vaan aloin uutterasti rakentamaan jokaiseen kynteen vähän lisää pituutta. Tämän jälkeen pääsimme asiaan; eli värigeelin laittoon. Tuo pinkki on nyt niin hottis väri, että sitähän tuli myös siskolleni. Laitoimme vinot ranskalaiset. Tämän jälkeen rakennegeeli, viilaukset ja puhdistukset ja sen jälkeen koristelut.

Siskoni oli jo tullessaan päättänyt, että haluaa mustaa pitsiä. Täten hän pääsi mun ensimmäiseksi koekaniiniksi tällä saralla. Pitsit leikattiin (siinä jo olisin tarvinnut avustajaa, sillä silmät harottivat niin että pitseistä ei tullut ihan samankokoisia J) ja kiinnitettiin sealing- geelin avulla. Melkoista show:ta oli tämän pitsin kiinnittäminen kun alkoi nousemaan reunoista, mutta eiköhän ne pysy alhaalla.

Kaiken kaikkiaan kynsistä tuli ihanat ja kynsien omistajakin oli tyytyväinen lopputulokseen! Koristeeksi laitoimme vielä nimettömiin sekä peukaloihin pienet timantit verkon ”lokeroon”.

Tässä pink with black lace:



Ei kommentteja: