sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi Vuosi 2012 !!

Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti perheen kanssa. Tein parit uudenvuoden lupaukset, mutta ne pysyköön salaisuutena J
Tein uuden vuoden kunniaksi äkkiä tuossa pyykinpesun lomassa pari testikynttä kun halusin kokeilla kahta eri mallia jotka ovat pyörineet mielessä.
Tässä testasin hieman erilaista ranskalaista jossa hieman yli puolet kärjestä on jonkun muun värinen kuin valkoinen; tällä kertaa lila. Siihen rajalle sitten hopeaglittergeelillä viiva.

 Tämä toinen onkin sitten vähän toisenlainen joka ei kylläkään mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan vaan lisäilin komponentteja fiiliksen mukaan. Pohjalla helmiäisgeeliä ja kärjessä vielä lisänä valkoista glitterhilettä. Helmiä ja timantteja laitoin koristeeksi. Uunista otettuani tämän kynnen huomasin, että yksi helmi oli lähtenyt omille teilleen, mutta en jaksanut sitä alkaa repimään irti vaan annoin olla siinä ja korjaan sen myöhemmin.

Nämä tee –se -itse mallit ovat muovitippejä joita tuli silloin aloituspakkauksen kanssa. Tätä nro. 1 kokoa en ole kertaakaan tarvinnut käyttää, joten ajattelin hyödyntää nämä tällaiseen käyttöön. Tikut liimasin tippeihin noista appelsiinipuuntikuista kun en muuta tähän hätään keksinyt.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tää blogi on super kiva :) ! Mietein kun itseekkin teen geelikynsiä ihan harrastelijana, niin olis kiva tietää kuinka kauan sulla yleensä pysyy noi geelikynnet ilman että ykskään irtoaa ? :)

plus parannusehdotuksena vielä olis kivempi jos kirjottaisit eri fontilla, koska omasta mielestä tätä fonttia on vähän hankala lukea. Mutta ei sun siis sitä tarvitse ruveta vaihtamaan ihan vain oman mielipiteeni kerroin :) mutta jatka ihmeessä kirjottamista tää sun blogi on tosi hyvä ! :--)

Red Angel kirjoitti...

Hei Anonyymi,
Kiitos kommentistasi :) Mulla pysyvät nämä omatekemät kynnet aina vähintään tuon 4vk:a, kestäisivät kauemminkin mutta kauhea hinku aina vaihtaa väriä ja mallia etten jaksa odottaa edes tuota. Fontti, myönnän, että tätä on vaikea lukea kun itsekin yritän oikolukea niin hankalaa tekee, mut se on niin kaunista :) Mutta enköhän vaihda sitä johonkin toiseen pian :) Tervetuloa uudestaan lukemaan blogiani :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi tosi kiva että vaihdoit fonttia, nyt on selkeä ja kivempi lukea ! Ja jään ehdottomasti seuraamaan :) kiva kuulla muiltakin harrastelijoilta että kuinka kauan kynnet kestää, eli kiitos vastauksesta :) ja mullakin pysyy aika saman verran kun sulla nuo kynnet ja sama ongelma täälläkin että kyllästyn nopeasti väriin ja kuvioon :D