lauantai 21. tammikuuta 2012

Lumen saartama Espoo täällä, kuuleko kukaan?

Lumihommien lomassa ja perheen ollessa katsomassa lätkämatsia, sain tilaisuuden hipsiä kynsiverstaaseeni ja pyörittää parit testikynnet, sillä omien kynsien huoltoa ei tarvitse ainakaan pariin viikkoon tehdä, ellei jotain katastrofaalista tapahdu niille.
Mitään ideaa ei tällä kertaa pyörinyt päässä, päätin vain napata pari eri väriä ja sekoittelin niitä sitten keskenään. Loppujen lopuksi testikynsiä tuli 3 erilaista.
Ensimmäinen kynsi oli valkoisella kärjellä (puolittain) jonka täydensin graffitinharmaalla glitterillä joka oli sekoitettu alusgeelin kanssa. Lisäsin myös kolme pientä timanttia alakulmaan.


Toinen testikynsi sai bordeaux-punaisen kärjen ja siihen sotkin valkoisella 4d-geelillä kukan tynkää. Vähän glittergeeliä ja timanttia….


Tässä vielä yhteiskuva kaikista, sillä jostain syystä tuo viimeisen testikynnen yksittäiskuva ei onnistunut. Siihen käytin vaaleanpunaista geeliä koko kynteen. Sitten yritin vähän vedellä jotain puunoksaa, mutta tämä geeli olikin sen verran juoksevaa sorttia, ettei siitä mitään tullut. Työnsin kuitenkin sen uuniin ja tuossa se noiden kanssa nyt saa olla J


Ensi viikolla pääsen tekemään ainakin yhdet varpaitten kynsien geelauksen. Uskoisin, että niistä tulee yksinkertaisen tyylikkäät…sen verran tunnen hyvin näiden varpaitten omistajan.
 Pienen ostoksen tein myös viime viikolla Ebay:stä, koristeita tietty. Näistä sitten enemmän kun ne saapuvat.


Ei kommentteja: