sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Rati-riti-rallaa....

Pakkanen paukkuu mutta onneksi sisällä on lämmintä. Mieltä lämmittää sekin, että sain pikkusiskoni meille kylään viikonlopuksi. Oli ihanaa jutella tyttöjen juttuja kun olin lapsetkin saanut hoitoon mummille.

Tein siskolleni ensin lauantaina varpaankynnet; perusranskalaiset hopealla glitterviivalla koristeltuna.  Tässä varpaat, eli omankynnen geelaus varpaisiin:




Sunnuntai-aamuna herättyämme päätimme tehdä hänelle vielä omankynnen geelaukset sormiin. Pitkään pohdimme millaiset niistä teimme; testasimme erilaisia värigeelejä ja glittereitä, mutta päädyimme niissäkin perusranskalaiseen ja lisäsimme timantit nimettömiin ja peukaloihin. Kaunista ja luonnollista.



Ostoksia:
Ostin eilen Jumbon Inglot:sta hopeisen nail-art lakan. Testailin sitä jo vähän noihin kynsiin ja hyväksi havaitsin. Nyt ei välttämättä tarvitse noita rajoja tehdä aina geelillä vaan tuolla lakalla saa myös siistit rajat ja kuvioita.




Sain rikottua itseltäni vasemman käden keskisormen kynnen…oikein kunnolla. Viilasin geelit irti ja omakin kynsi, joka oli jo todella pitkä, näytti niin hauraalta että se oli poikkasta pois. Tein siihen muotilla geelipidennyksen ja se onnistuikin tosi hienosti ja sain siitä prikulleen täysin samanlaisen kuin näistä muistakin, hyvä minä J


2 kommenttia:

Henna Mäkitalo kirjoitti...

Kauniin yksinkertaiset noi kynnet :)
http://wingstonails.blogspot.com/

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Henna :)