sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Toe Nails are ready for the sun !

Eilisen ihanan karaokepäivän jälkeen laulatti vieläkin mutta päätin tehdä vähän kotihommia eli pyykkäystä ja siinä samalla sitten itselleni uudet geelivarpaankynnet. Edelliset olivat ihan ok kunnossa, toki kasvuraja oli jo aika selkeä sillä minulla oli tällaiset varpaankynnet.



Yhdestä varpaasta menin repimään geeliä irti kynsillä ja niinhän siinä kävi että lähti myös luonnonkynttä, minkä takia tämä kynsi on nyt sitten lyhyempi kuin muut…


Taisin olla vähän liian väsynyt aamulla, sillä kun olin laittamassa sähköviilaa päälle, ei se lähtenyt käyntiin…muutamat voimasanat sanottuani, tarkistin ns. kytkennän ja yksi nappula olikin off:ssa..hyvä minä J No, mutta kun viila pelasi, vanhat geelit lähtivät todella nopeasti ja tehokkaasti. Viimeistelyn ja pohjustuksen jälkeen laitoin Violet Nails:n pohjageeliä, sitten valkoista geeliä kärkiin. Kun valkoinen kärki oli kovettunut, vedin samalla vaaleanpunaisella geelillä kuin sormiinkin, viivat ranskalaisen viereen ja töpöttelin siihen vaaleanpunaisia hexagon glittereitä. Sitten taas varpaat uuniin.


Rakennegeeli oli seuraavana vuorossa ja sitten timantit sekä viimeistelygeeli. Vaikka koristelua oli paljon, selvisin aika nopeasti tästä urakasta. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja kohta varpaat saavat vähän lämpöä…kuvissa kynnet ovat ihan siniset kun varpailla on niin kylmä, joten joudun nyt heti kuvauksen jälkeen laittamaan sukat varpaisiin.

Jäätyneet varpaat, olkaa hyvät:




Ei kommentteja: