sunnuntai 5. helmikuuta 2012

I am a barbie girl...

Neljän viikon jälkeen olikin aika tehdä jo itselleni kynsihuolto. Laskeskelin, että nyt se kannattaa tehdä, sillä ensi viikonloppuna on sen verran menoa ja meininkiä etten kerkiä istumaan alas rauhassa ja tehdä kynsiä itselleni. Ja sitä seuraavana viikonloppuna lähdenkin matkalle joten nyt oli sopiva aika tälle operaatiolle, toki vielä varpaatkin pitää tehdä uusiksi, sillä pitäähän nekin olla kunnossa kun pääsen sandaaleja käyttämään J

Vaaleanpunainen, tarkalleen ottaen väri Chick- oli se mitä olin ajatellut käyttää. Tein ensin muovitippiin testikynnen ja aikalailla sen mukaiset tein, tosin pienillä muutoksilla. Onneksi testasin ensin, sillä jouduin laittelemaan ja lisäilemään värejä eri lailla ja monta kerrosta kuin olin ensin suunnitellut.
Kun sain viilattua kynnet ja pohjustettua ne pohjageelillä, laitoin kärkiin Cesar Secrets:n french geeliä. Tämän jälkeen laitoin kaksi eri kerrosta tuota vaaleanpunaista geeliä tämän päälle vinoittain.  Sitten vielä kun tuo geeli oli hieman tahmeaa, lisäsin siihen uusia hexagon glittereitä, vaaleanpunaisia. Sen jälkeen rakennegeeli, timantit ja viimeistelygeeli.

Tässä kuvia näistä barbiekynsistä:





Eikös tullutkin ihqun barbiemaiset J? Varmaan huomaattekin että rakastan kaikkea glitteriä, bling-bling:ä…? Kun yhteen kynteen olin laittanut tuon vaaleanpunaisen, niin se näytti jotenkin pliisulta. Kyselin tyttäreltäni, 7v, et mitähän tästä puuttuu..näyttää jotenkin hölmöltä. Tyttäreni sanoi siihen et mamma, siitä puuttuu glitterit, että näin :)... ja kerrottakoon vielä, että kuvausrekvisiittana oli myös tyttäreni prinsessatiara.

Mukavaa pakkasvaalisunnuntaita, kohta meillä on uusi presidentti!

4 kommenttia:

Henna Mäkitalo kirjoitti...

Ei hitto, ihanat !! <3

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Henna :)

Taru kirjoitti...

ihanat mut ei kuitenkaan överit, tykkään :)
http://my-little-addictions.blogspot.com

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Taru :)
Mä yritän tuon glitterimäärän pitää suhkot rajattuna, mutta välillä saattaa lipsahtaa ylilyöntiin :)