sunnuntai 28. elokuuta 2011

Seeking for c-curve...

Viikonloppu ohi jo, miten se voi mennä aina näin nopeasti? Päätin tänään, että nyt lähtee tämä vihreä glitteri pois sormista ja istahdin tuoliin sähköviila sekä tavallinen viila vieressä. Tuntui, että se vihreä glitterigeeli oli todella tiukasti kiinni, ei meinannut lähteä mitenkään irti. Mutta sitkeästi viilailin eri viiloilla ja lähtihän se! Kuva tuosta viilauksen jälkeen :
Kuva viilauksen jälkeen kun vanhat geelit ja glitterit poistettu
Sitten alkoikin mietintä, että millaiset kynnet haluan laittaa ja päätin kokeilla lila- glitterhilettä hieman toisella tapaa laitettuna. Laitoin ensin ranskalaisen valkoisen kärjen ja sit käytin kynnet uunissa parin minuutin ajan. Sen jälkeen siveltimellä laitoin glitterit tuon valkoisen osion päälle, voi kiesus mikä sotku meinasi tulla..

Lopulta tuota hilettä oli ihan joka paikassa enkä saanut sitä pidettyä sillä alueella vaan sitä tuli myös muualle, toki vähemmän. Nyt tiedän, etten kokeile tuolla tyylillä enää koskaan vaan sekoitan hileen ensin pikkuiseen määrään geeliä.
Rakennusgeelin laiton kanssa tuli häslinkiä, sillä jostain syystä juuri silloin mieheni ja tyttäreni päättivät ottaa yhteen ja alkoi pienimuotoinen sota, joten jouduin häsäämään sen kanssa että pääsen erotuomariksià jolloin luonnollisesti lopputulos ei minua miellytä, sillä en kaikkiin kynsiin saanut kaunista kaarta. Luulen siis, että joku päivä tässä aukaisen ainakin pari kynttä uudestaan…
Tässä valmiit kynnet, joita tosin korjailin sit myöhemmin tuon glitterin ja geelin osalta:
Tässä melkein valmiit..ja kuten näette; glitteriä joka paikassa :)
Olen päättänyt santsata ceasarsshop:n geeleihin. Arvokkaat ne ovat muihin verrattuna, mutta varsinkin tuo rakennusgeeli olisi varmasti sellaista, että sillä saisi tuon kauniin c-kaaren hieman helpommin.

Ei kommentteja: