keskiviikko 11. joulukuuta 2013

French Manicure in different colours

Viime viikolla tuli tehtyä kahdet kynnet tuttavilleni. Toiselle tein hieman värikkäämpää, eli viininpunaista stardusteilla sekä mustaa nimettömiin kultaisen ruusukuvioinnin kera.


Ja toiset ovat perusvalkoiset ranskalaiset, jotka ovat vaan myös niin kauniit kuin värikkäätkin kynnet:

 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Superhienoja kynsiä!:) tarkotus oli itse kokeilla jossain vaiheessa mosaicin geelejä. Mut kysyrään sultavmielipidettä :) Onko millasia viskositeetiltaan? Esim. Tuo crystal ja elastic? Valuuko helposti kynsinauhoille?

Ja oletko käyttänyt tuota glarea valkois ta ranskiksissa? Millainen on peittävyys? Mitä eroa siihen on esim. Snow white gel paintiin? :) Himottais ite tilata nuita maaleja hirveesti :)

Red Angel kirjoitti...

Hei Anonyymi,
Crystal on ihana rakennegeeli, eikä valu helposti kynsinauhoille; on riittävästi siis aikaa työstää kynttä. Elastic on hieman joustavampaa mutta en sillä rakenne muotoa, ainostaan pituutta. Käytän glarea tuossa valkoisissa ranskalaisissa, tässä on hyvä peittävyys. Snow whitea käytän vain koristeluihin :)
Ja kiitokset kehuista :D

Anonyymi kirjoitti...

Eli riittää kun laittaa yhden kerroksen glarea niin peittävyyttä jo? :) Jostain syystä minun raskiskärjet ei vaan pysy, johtunee varmaan nimenomaan tosta valkoisesta geelistä mitä käytän uskoakseni..( Jotain sontaa siis) Tai vanhentunut) joutuu laittaa 2-3 kerrosta et saa valkoiseks. mut tietty paksuus on sit liikaa kynnen kärjessä, ja kun alan viilaamaan sitä niin yleensä tuppaan viilaamaan puhki sen kärjen.. ja sit vasta hermo meneekin :D Onko sulla mitään hyvii vinkkej siihen? Kun näyttää niin nätiltä ja huolitellulta nuo. Onko väliä laittaako glarea tahmaseen pintaan vai viilattuun ja buffattuun? Ja miten yleensäkkin nuo gel paintit, jos tehdään koristeluja, niin tarviiko välttämättä olla tahmanen pinta? :)

Sitten jostain kohtaa luin tuosta että käsienpesu kynsienteon välissä vaikuttaa pysyvyyteen?? :O Oon itekkin jopa joka kerta kun tehny kynsiä, varta vasten mennyt pesemään sormet viilauspölystä ja taas jatkanut tekoa.. :S

T. Kata

Red Angel kirjoitti...

Kun olen rakentanut pituuden, muotoilen yleensä kynnen reunat vielä ennen valkoisen kärjen tekemistä. Sen jälkeen harjaan pölyt pois ja cleanserilla pyyhkäisen kynnen. Pinta täytyy olla joko tahmapinta tai sitten karhennettu jotta seuraavan kerroksen voi laittaa...koskee siis myös geelimaaleja. Kynsiä ei kannata välissä käydä kastelemassa, sillä kosteus jää kynteen ja aiheuttaa pysyvyysongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin nyt viimein noita mosaicin geelejä. Katsotaan miten onnistuu nyt. Kauan sulla pysyy kynnet yleensä?

Tilasin myös tuota freshneriä ja ultrabond primerin. Miten niitä käytetään?:) laitetaanko noita aineita myös huollon yhteydessä luonnon kynnelle joka kerta siihen kasvurajaan? Vai miten huollat kyntesi? Laitatko suoraan jotain geeliä kasvurajaan vai? Olis kiva saada joskus joku tutoriaali huollosta :)

Onko mosaicin geelit yksivaiheisia kaikki? Eli ei tarvi pohjageeliä? Oletko koskaan tehnyt kynsiä eri geelimerkeillä samaan kynteen? Esim. Elasticilla pohja.. Ja rakennegeelinä muotona siis joku muu paksu geeli? Miten vaikuttaa pysyvyyteen? :)

Hirveest kysymyksiä minulla :D

T. K

Red Angel kirjoitti...

Moi Kata
Kyllä minulla kynnet pysyvät hyvinä n.4-5vk riippuen miten pitkät ne ovat. Freshneriä laitetaan viilauksen jälkeen koko kynnelle ja primer vaan sitten omalle kynnelle, ei vanhan geelin pälle. Kynnet huollan viilaamalla koristelun pois, lyhentämällä pituutta ja tasoitan geelin ohueksi uutta kerrosta varten. Voisin tehdä joku kertoa tutorin huollosta :) Mosaic:n geelit ovat yksivaihdegeelejä. Pohjalle kuitenkin kannattaa laitta joustava geeli, esim flexy. Elastics:llä teen pohjan värin ja rakennegeelillä rakennan muodon.