sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Show your Toe Nails !

Naiset hyvät, nyt on se aika taas vuodesta jolloin pudistetaan sukkanöyhdät pois varpaitten välistä ja annetaan varpaitten tuulettua ihanissa kesäsandaaleissa.

Jotta varpaat olisivat edustuskunnossa, tulisi jalkojakin huollattaa pitkin vuotta. Mutta jos tämä on jäänyt talven aikana tekemättä, niin nyt kipin kapin lähimpään supermarkettiin tahi kauneuskauppaan ja ostamaan jalkaraspi, kylpysuolaa, kosteuttavaa voidetta yms. muita tarvikkeita ja tekemään itselleen jalkahoidon.

Jalkahoidon jälkeen ja kaiken tuon liottamisen jälkeen on hyvä antaa varpaankynsien pari päivää olla ihan natural ja sitten vasta hommata tai tehdä itselleen sekä sään- että katseenkestävät varpaankynnet geelauksella tai geelilakkauksella.

Geelilakka on siis ns. kestolakka ja geelaus on sitten ihan geeliä joka levitetään varpaankynnelle samoin kuin sormiinkin.  Kestolakan kestävyyden olen itse koettanut ja minulla ne esim. pysyivät hyvinä kahdeksan viikkoa! Ainoastaan kasvuraja alkoi silloin häiritsemään. Käytettävät geelit varpaisiin ovat vain viskositeetiltaan joustavammat ja kevyemmät kuin sormiin.

Itse teen sekä geelilakalla värillisiä varpaankynsiä, että geelillä upeita ranskalaisilla kärjillä varustettuja varpaankynsiä. Molemmissa menetelmissä voi kynsiä koristella glittereillä ja muilla upeilla koristeilla.

Tässä pari esimerkkiä geelilakkauksista:






ja tässä varpaankynsien geelauksia:






Tahtoisitko sinäkin itsellesi upeat kynnet myös varpaisiin?



Ei kommentteja: