sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Under the mistletoe

Joulukuu on tullut, ei siitä pääse mihinkään...luntakin tuli juuri parahiksi antamaan tuota joulun tuntua enemmän.

Sain tänään tehdä ensimmäiset joulukynsien koristelut. Kynsiin tehtiin pidennykset geelimuoteilla, tällä kertaa käytin Mereneid:n sinisiä tarroja jotka istuivat hyvin asiakkaani kynsiin. Pidennysgeelinä käytin Mosaic:n elastic:a.

Kun pituudet oli tehty, vedin yhden kerroksen kynsien päälle Mimax:sta holografic white:a josta tuli ihana glitterimäinen kimallus koko kynteen.

Tähän vain sitten rakennegeeli ja sitten viilaukset. Koristeluksi neitonen halusi mistelinoksan...huh, nielasin järkyttyneenä, sillä en tunnista itsestäsi sellaista taitelijaa että osaisin oksaakaan piirtää :) Onneksi löysimme glitterivalikoimastamme havunvihreätä salmiakinmuotoista glitteriä. Sitä limittäin ja pareittain kynnelle, kaksi oksaa vierekkäin ja punaiset timantit päihin. Lisäksi peukaloihin kahdet punaiset timantit vielä jouluista tunnelmaa tuomaan.

Tulipa ihanat koristelut...vaikka itse niin sanonkin :) Näillä on hyvä aloittaa jouluvalmistelut! Olkaa hyvät; under the mistletoe:






4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Teetpäs kivoja kynsiä! Ootko ihan ammattilainen vaiko vaan vapaa-aikanasi teet? :)

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Katariina :)
Ihan vaan vapaa-aikanani näitä teen...Kynsien peruskurssin kävin nyt syksyllä ja kohta pitäisi mennä näyttö suorittamaan:)

Katariina kirjoitti...

Oho! Melkein olis voinu luulla että oot ammattilainen :) minkä merkkisiä geelejä käytät?

Red Angel kirjoitti...

Tällä hetkellä mulla on käytössä niin Mereneid:n kuin Mosaic:n geelit. Samoin tykkään Universal Nails:n geeleistä joita käytän myös :)