maanantai 8. heinäkuuta 2013

The Sun and the sunny Nails

Eilen sunnuntaina sain tehdä kahdelle rakkaalle läheiselleni kynnet. Ensin käsittelyyni joutui kummityttöni. Hän ei voin työnsä puolesta pitää rakennekynsiä, mutta nyt kun on loma, niin nyt voi sellaisia pitää.

Väritoivomuksena oli joko pastelli liila tai mintunvihreä. Kun värin valintahetki, hän valitsi mintunvihreän, oli muuten oikea valinta, sopi hänen iholleen täydellisesti. Pidensin kynnet muoteilla ja tähän käytin mosaic:n elastic:a. Tällä samalla geelillä tein myös kynsipedin jotta se olisi tasaisen värinen ja tuo ranskalaisen kärkiväri pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. 

Kummityttöni antoi minulle vapaat kädet koristelun osalta. Näin päätin sitten ottaa valkoisen geelimaalin ja koristelusiveltimen käyttöön. En suunnitellut ollenkaan millaisen viivan alan tekemään...sivellin ns. meni vain eteenpäin :) Näin nimettömän ja peukalon koristuksista tuli futuristiset. Muihin kynsiin tuli keskelle pienet timantit.



 Seuraavaksi penkkiin istui siskoni. Teräväkärkiset haluttiin edelleen, joten sillä jatkettiin. Viimeksi oli värinä neon keltainen ja myös tällä teemalla haluttiin jatkaa. Neon oranssia siis tällä kertaa ja koristeeksi laitoimme oransseja hexagon-glittereitä jotta kynsistä tuli ihanan kimaltelevat tuon värin lisäksi.

 Nyt pieni breikki kynsistä, sillä loma on nyt :) Toki voi olla että jotain "pientä" kynsijuttua tulee tässä eteen mutta katsotaan nyt. Omat kynnet kaipaavat kyllä kohta pientä restaurointia mutta ajattelin ensin lyhentää niitä roimasti että kestävät paremmin kesäloman aikana...

Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille...tässä vähän fiilistelykuvaa Suomen upeasta kesästä...


 

Ei kommentteja: