sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Crazy Shopping In Tallinn

Aaah, tätä päivää olin odottanut kuin kuuta nousevaa jo viikon ajan. Tiedossa oli siis shoppailupäivä Tallinnaan perheen kanssa. Varoittelin heitä jo hyvissä ajoin etukäteen, että tulemme äidin toiveiden mukaisesti vierailemaan ainakin kahdessa kynsitarvikeliikkeessä; Mereneid:llä ja Viis:llä.

Ostoslista kuumotti käsilaukussa jo edellisestä päivästä saakka ja osoitteet laitettu ylös jotta voin ne sitten laittaa gps-laitteeseen. Laitoinkin ne siihen jo ennen kuin menimme laivaan, ihan varmuuden vuoksi ettei vain unohdu. 

Tässä Mereneid:stä tehdyt hankinnat: 


Kuvassa: pussissa pyyhintälappuja 2 x 500 kpl, kangassakset, vaal.punaiset swarowskin timskut, tasakärkinen sivellin, promed:n sähköviilaan timanttiterä sekä fuksinpunaista siirtofoliota.

Tämän jälkeen lähdimme suuntaamaan kohti Viis:ä. Kun matkakohteeseen oli noin 300m ja kun navigaattori tämän ilmoitti, kuskini nauroi minulle pilkallisesti, sillä ympärillä näkyi vain kerrostaloja....kunnes, huh, valotolpassa näkyi viitta: Viis! Thank god mä tokaisin ja ohjeistin kuskin ajamaan siihen viereen.

Ostoslistan mukaan aloitin myös siellä tuotteiden keräämisen ostoskoriin, mutta sitten lähti lapasesta homma ts. mopo karkasi käsistä :) Nfu´Oh:n glittereiden kohdalla sekosin täysin ja lappasin siihen tiskille niitä glittereitä sitä mukaan että myyjäkin meinasi mennä sekaisin :) Niin menin minäkin, sillä kaupasta lähdettyäni piti ihan katsoa etten täysin samanlaisia ja -värisiä ostanut :D

Alla kuva kaikesta ihanuudesta mitä löysin Viis:ltä.

Viis:n ostokset vol.1:


Vasemmalta: Pastel Lemon paint geeli, Steel (hopea) geeli, musta geeli, neon fuchsia sekä satin neon (vaal.pun.). Keskellä keltaista mattaglitteriä. Alarivissä Nfu.Oh:n glittereitä.

Viis:n ostokset vol. 2


Vasemmassa yläkulmassa kahta eri grit:stä viilaa, Flexy alusgeeli, Nfu.Oh:n cuticle remover, finishing wipe geelin tahman poistoaine, siveltimiä 3 erilaista lähinnä värigeelejä varten, palettiveitsi, hopeista siirtofoliota sekä Nfu.Oh:n bufferiviila.

Olipa siis lompakkoa tyhjentävä reissu :) Vielä kun minulle kotiutuu kolme värigeeliä lisää mitkä tilasin viime viikolla, saan omatkin kynnet huollettua. Nyt mä lupaan, että niihin oikeesti tulee väriä ;) Kasvurajakin näkyy jo nyt tosi selvästi, onhan huollosta jo päivän yli kolme viikkoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ajattelin tilata netistä kuvissa näkyviä glittergeelejä. Oletko kokeillut näitä yksivaihegeelin kanssa? Ajattelin laittaa pohjalle ja päälle yksivaihegeeliä, onkohan tässä mitään ideaa?:)

Red Angel kirjoitti...

Moi Anonyymi, tarkoitatko tuota kuvaa jossa minulla on rivissä geelejä ja glittereitä? Nuo glitterit eivät ole glittergeelejä vaan ihan irtoglitteriä. Noita voi laittaa siveltimellä kynnen tahmealle pinnalle ja päälle ohut kerros geeliä :)