sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

New soak off gels and painting

Vaikka taivaalta tupruttaakin nyt taas lunta niin kevättä tässä haikailen haalimalla ihania kevään värejä myös geelilakkojeni valikoimaan. Tilasin pari viikkoa sitten kaksi uutta geelilakkaa ja ne saapuivatkin tosi nopeaan, tällä kertaa.

Tässä ihanuusvärit oranssi ja mintunvihreä:



Nyt on vaan sitten valinnanvaikeus edessä kun pitäisi päättää kumman värin laitan itselleni tulevaa lomamatkaa varten, varpaiden kynsiin. Tyttäreltäni kun kysyin, vastaus oli selvä: sitä mintunvihreetä. Ehkä sitä voisikin seuraavaksi kokeilla jonkinlaisen kivan koristelun kanssa.

Koristelusta puheenollen, olen tässä muutaman kuukauden käynyt ihailemassa erään nettisivun kynsitaidetta, jossa on upeita koristeluita värien kanssa, eli värigeeleillä tehty upeita kynsiä. Tästä innostuneena yritin tehdä jotain luovaa taidetta omalle kynnelle, sen kynnen geeli kun lähti eilen pojan treenien yhteydessä...

Laitoin tähän tuota mosaic:n golden coral - geeliä (eli samaa kuin näissä muissakin kynsissä) ja tuota kultaista foliota. Maalasin gel paintin kynnen muodon mukaan v:n muotoon ja samaan muotoon myös tuon folion. Sitten valkoisella geelillä ja ohuella siveltimellä vedin parit koukerot. Kyllä huomaa ettei musta taiteilijaa tule, mutta näin ensikertalaiseksi olen tyytyväinen suoritukseeni. Eli harjoitusta, harjoitusta luvassa :)

Ei kommentteja: