perjantai 22. helmikuuta 2013

Basic French Manicure

No niin ystäväiset, ottakaas opiksenne tästä kuvasta; tällaisessa kunnossa kynnet täytyy olla juuri ennen huoltoa! Tässä huoltoväli oli viisi viikkoa! Ei yhtään repeämää, auennutta kulmaa tms. Kynnen kasvuraja vaan oli niissä mikä tietty on normaalia :) Näin rakennekynsistä pidetään huolta :)





Nämä kynnet kuuluvat pikkusiskolleni. Hänelle nämä glitterkynnet tein tammikuussa ja nyt sopivasti kun hän oli täällä käymässä, tein huollon.

Siskoni halusi vaihtelua malliin, joten lyhensin kynttä kasvun verran + vähän vielä enemmän ja vaihdoin mallin talttakynsiksi.

Otettiin varman päälle koristelun kanssa (toki vain sillä ehdolla tein normiranskalaisen, että seuraavan kerran MÄ päätän mikä väri hänelle tulee) hihih...

Siispä teimme valkoisella kärjellä olevat ranskalaiset kärjet ja ohuet hopeaglitterviivat siihen reunalle.

Vaikka ns. nukkuma-aikaan kynnet väkersin, ne onnistuivat ihan kivasti....ja toivottavasti edesauttoivat siskoani tämän päiväisessä tapahtumassa ;)



  


Mutta nyt perheen kanssa syömään, lapset ovat olleet ukilla koko viikon ja olikin jo kova ikävä. Nyt saan halia ja helliä heitä...mutta huomenna taas sorvin ääreen ja tehtailemaan kynsihuoltoa toiselle pikkusiskolleni!

Huomiseen siis <3

Ei kommentteja: